Laman Utama Cara Beli Testimoni EgenDropship Pertanyaan

PERTANYAAN

Admin

SMS / Wathsap
0133365162
aimbiz2u@yahoo.com

AKAUN PEMBAYARAN

images.jpg

cimb_bank-logo.gif




SMS BUTIRAN PEMBAYRAN

SMS  butiran pembayaran
ke

0133365162
Format seperti berikut:-
Nama:
Alamat:
Kuanti:
Nama Bank:
Tarikh:
Jumlah Bayaran:



PENGHANTARAN PRODUK



NOTA
Produk Akan di hantar selepas bayaran disahkan.Produk  akan diterima
 dalam masa 2 ke 5 HARI bekerja.
Hubungi Admin SEGERA jika
selepas 5 hari  produk masih
tidak diterima.
Pos Malaysia Tracking
Klik Sini









TESTIMONI TONGKAT AJIMAT MADURA


Berikut beberapa testimonial dari pengguna Tongkat Ajimat Madura
dari sumber Google.
__________________________________

Suami lengket bak perangko…
Sebagai istri saya puas dapat memberikan servis pada suami, suami tidak punya kesempatan ke lain hati. Saat berhubungan lebih terasa enaknya
- Ibu Darma – Yogyakarta
__________________________________

Reaksi positif dalam 2 hari
Berkali-kali ke dokter keputihan istri saya belum sembuh. Setelah 2 hari pemakaian, keluar gumpalan-gumpalan putih seperti keju dari kewanitaan istri saya.
- Bapak Edison – Yogyakarta
___________________________________

Vagina lebih mengigigt
Ibarat mulut, kewanitaan saya seperti tumbuh gigi lagi, jadi bisa menggigit lagi
- Ibu Yuni – Yogyakarta
___________________________________

Vagina sensitif dan mudah terangsang
Saya dulu punya keluhan, kalau berhubungan sakit sekali, saya jadi jarang berhubungan mungkin cuma 1 bulan sekali. Setelah memakai Tongkat Ajimat Madura berhubungan tidak sakit lagi bahkan saya penginnya lebih lama. Dulu saya dingin dengan suami sekarang saya mudah terangsang dengan suami, dan berhubungan bisa seminggu 3 kali
- Ibu Zamzunah – Yogyakarta
_____________________________________

vargina kembali perawan meski sudah menopause
Saya mengalami gejala menopouse yaitu haid tidak lancar, kadang 2 bulan sekali dan kalau dipakai untuk berhubungan sakit. Seminggu setelah pemakaian, selaput kewanitaan saya lebih kenyal, lebih legit, aroma menjadi lebih enak, haid saya jadi lancar lagi, dan suami saya puas dan lebih kreatif. Dan kalau berhubungan tidak sakit lagi.
- Ibu Umi – Yogyakarta
_____________________________________

“Suami doyan SEX!“
Saya adalah salah satu wanita yang mempunyai suami yang doyan sex, mungkin karena saya sudah berumur lebih dari 40 tahun dan mungkin karena organ kewanitaan saya sudah tidak seperti muda lagi sehingga suami saya mempunyai istri siri yang lebih muda, Alhamdulillah setelah saya diam-diam memakai Tongkat madura, akhimya suami saya betah dirumah saya dan melupakan istri sirinya karena mungkin punya saya lebih sempit dan menjepit.
- Ibu X – Sulawesi
—————————————————-
“Sehari setelah memakai Tongka Ajimat Madura keputihan saya menjadi bersih, suami semakin lengket.”
(Ibu Nurmiati di Takalar Sulsel)
—————————————————
“Dua hari memakai kerak-kerak di selaput kewanitaan saya keluar. Suami pengen terus ibarat sparing partner biasanya saya selalu kalah, kini saya menang terus.”
(Ibu Ira di Takalar Sulsel)
—————————————————-
“Gatal-gatal di selaput kewanitaan saya menjadi sembuh dan tidak basah lagi. Celana dalam saya tidak bemoda kuning lagi, berhubungan tambah hot.” (Ibu Wian di Palangga Gowa, Sulsel)
—————————————————-
“Sebagai istri saya puas dapat memberikan servis pada suami, suami tidak punya kesempatan ke lain hati. Saat berhubungan lebih terasa enaknya.” (Ibu Darma di Yogyakarta)
—————————————————-
“Berkali-kali ke dokter keputihan istri saya belum sembuh. Setelah 2 hari pemakaian, keluar gumpalan-gumpalan putih seperti keju dari kewanitaan istri saya”. (Bapak Edison di Yogyakarta)
—————————————————-
“Ibarat mulut, kewanitaan saya seperti tumbuh gigi lagi, jadi bisa menggigit lagi.”
(Ibu Yuni di Yogyakarta)
—————————————————-
Bertahun-tahun belum punya anak, hamil setelah memakai Tongkat Ajimat Madura
(Ibu Wiwit dan 2 orang temannya di Makasar)
—————————————————-
“Berhubungan intim semakin nyaman setelah memakai Tongkat tbs”
(Ibu Us di Yogyakarta)
—————————————————-
“Setelah memakai Tongkat Ajimat Madura, istri saya setiap malam minta.”
(Suami Ibu Rina di Yogyakarta)
—————————————————-
“Setelah 2 hari memakai, keluar kotoran putih-putih dari organ kewanitaan saya. Dan saat berhubungan kata suami saya selaput kewanitaan saya lebih kencang, lebih enak dan lebih mantap.”
(Ibu Rumi di Bantul)
Dan masih banyak lainnya…
___________________________________

Akbar Kompes
PAMEKASAN, KOMPAS.com  Sejak zaman kerajaan dulu, ramuan dan jamu Madura sudah masyur hingga ke pelosok negeri. Hingga kini, jamu Madura tetap menjadi rujukan perempuan dan laki-laki dewasa karena khasiatnya yang konon tidak diragukan.

Ramuan dan jamu Madura yang paling menyedot perhatian pria dan perempuan dewasa biasanya yang menyangkut seputar organ intim dan keperkasaan. Seperti jamu herbal Tongkat Madura. Ramuan ini, menjadi syarat utama di dalam keluarga Madura.

Syarifah (24), salah satu guru di lingkungan Dinas Pendidikan Kabupaten Pamekasan, Jawa Timur memberikan kesaksiannya. Ramuan luar Tongkat Madura, menurutnya sudah menjadi semacam "azimat" dalam rumah tangganya. "Ramuan ini banyak manfaatnya, di antaranya menghilangkan keputihan, menghilangkan lendir-lendir dalam organ kewanitaan, membuat harum dan mengencangkan otot-otot organ kewanitaan," kata Syarifah kepada Kompas.com, Rabu (10/10/2012).

"Saya selalu menyimpan tongkat itu dan rutin menggunakannya setiap hari tiga kali, mulai pagi hari, sore hari dan malam hari menjelang tidur," katanya.

Dengan menggunakan Tongkat Madura, perempuan yang sudah melahirkan satu anak ini, mengaku merasa selalu tampil bugar saat berhubungan bersama suaminya. "Saya sudah tiga tahun menggunakan rutin tongkat Madura sejak pertama menikah karena informasi dari teman. Hingga kini tidak ada efek apapun, tetap segar dan percaya diri," imbuhnya.
____________________________________

Hye dear, ptg smlm I dh terima madura tu..dh try pun.. Mujarab sangatlah, mula2 ragu2 juga nak masukkan bende tu..husband cakap cubalah masukkan sikit2..xsangka baru sekali pakai, bau g xmenyenangkan dh xda, pastu fit sgt ar kt situ sampai nk insert balik dh pyah nak masuk..Husband kata dh jadi ank dara balik!! Hahaha, husband bertambah syg la pasni..thanks..
____________________________________

Saya tinggal berjauhan dengan suami disebabkan tugas dan kerjaya masing2..KAmi bertemu 1bln sekali atau paling kerap pun 2x sebulan..Saya dah mempunyai 2org ank..jadi lepas bersalin rasa saya punya tu longgar sangat & banyak lendir..Mcm2 produk dah cuba tapi kurang berhasil..Lepas saya tgk kat FB yatie ni saya berminat nak cuba..Alhamdulillah..memang berhasil sangat. Pertama kali guna pun dah rasa hasilnya..Lendir pun dah kurang..Hubungan intim pun makin "panas".Suami hairan bila rasa "kelainan" pada diri saya mlm tu..sampai 2round dia minta saya..hihii
___________________________________

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...thanks TONGKAT AJIMAT MADURA...saya akan rekemen pada kawan2...Kali terakhir saya pakai TONGKAT AZIMAT 9 tahun yg lalu..tu pun kerana keputihan yg melampau. Memang berkesan..betul2 puas hati. Baru2 ni saya tak sihat, masalah diperanakan, suami cadangkan pakai Tongkat Azimat. Saya ni penakut sikit...suamilah tlg pakaikan. Kesannya memang best gilerrr, suami kata cam anak dara..he he. Masalah sakit kat atas ari2 pun hilang...alhamdulillah.
______________________________________

Saya berumur akhir 30-an dan mempunyai seorang anak. Saya menggunakan TONGKAT AZIMAT dengan tujuan mengawal keputihan. Setiap kali saya menggunakannya, saya dapat melihat keputihan terkumpul dan terlekat dengan banyaknya pada TONGKAT AZIMAT sebaik ia dikeluarkan. Pada masa yang sama, saya dapat merasakan kepuasan maksima setiap kali bersama suami. Begitu juga suami saya. Bak kata orang pantang tersentuh. Oleh kerana itu, saya menggunakannya sehingga 4 kali sehari.”--

Saya tidak pernah menyangka sama sekali masalah yang saya hadapi ketika pertama kali mengandungkan anak pertama. Saya mengalami keputihan yang teruk dan ia keluar berketul-ketul. Saya dinasihatkan menggunakan Tongkat Azimat walaupun pada mulanya agak ngeri...tapi keputihan itu berjaya dikeluar dan dibersihkan. Saya rasa amat selesa dan bersyukur"--

Allah hu aklam.


 << Back >>



PENGUNJUNG

Feedjit Live Blog Stats


PENAFIAN: Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan pmasaran Tongkat Ajimat Madura Asli  dan tiada kaitan dengan Syarikat
pengeluar produk.
 Tiada mana-mana bahagian portal
 ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan,
dilesenkan, dipindah, dalam apa bentuk
 sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih  dahulu
 daripada www.isterisempit.com@2011